За днешната селекция се разходихме буквално по улиците на София. Търсим

...
За днешната селекция се разходихме буквално по улиците на София. Търсим
Коментари Харесай

Три street food заведения, които си заслужават

За днешната селекция се разходихме безусловно по улиците на София. 

Търсим места, които не просто са част от street food културата, само че и я трансформират със своята кухня. Търси места, които без подозрение могат да впечатлят всеки фен на street food храната.
 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
В  се научихме на обич към тази антична и питателна част от кухнята на Близкия изток. Обичаме всички превъплъщения на нахутеното зрънце – от кремообразния и лек хумус до хрупкавите и сочни фалафели. Тук ни гощават още и с лабане специалитет, кебап, шаварма и пита сандвичи, цялостни с всевъзможни вкусотии, а купите им с шакшука сгряват и най-мразовитите дни. Освежаваме с домашната им лимонада и продължаваме пътя си сити и повече от удовлетворени!

 
               

Спираме тук,  в случай че сте от тези, които не сядат без месо на масата, нито не престават своя street food тур без апетитен бургер. Всички фенове на месото са единомислещи, че тук са царе на ребрата, дърпаното свинско и сочните крилца. Тук ще се насладите на какви ли не изкушения , а и ще се учудите колко стремително може да бъде изядено бавното печено!

 
               

В Pop-up Chicken вземат участие FunKooks и Street chefs. Дори да сте с най-малък интерес към усета и вкусното, имената са ви добре познати, а концепцията за Pop-up Chicken е на Рене Йошида.

В какво тъкмо се състои тя?

Вариант на пърженото пиле, което в този момент може да опитате, съществуваше към шест години в ресторант " Щастливото прасе " на Рене и Джун. Когато го махнали от менюто, се надигнали не гневни, а напряко афектирани хора. После опашките от юли напълно избистрили хрумването да се направи бързо място за пилета. А те са в три разновидността: на грил, пържено и крилца.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР